Primaria comunei Chirnogeni

Str. Primariei nr. 16 bis, cp. 907050

Telefon: +40/241/854480

Fax: +40/241/854545

 
Acces rapid:

- Prefectura judetului Constanta

- Consiliul Judetean Constanta

- Presedintia Romaniei

- Guvernul Romaniei

- Senatul Romaniei

- Camera Deputatilor

 

Analiza Trafic.ro:

 

Click pentru prognoza meteo pe zona Constanta

 

Accesul liber la informatie este un drept al fiecarui cetatean, reglementat prin Constitutie. Tehnologia ne ajuta acum sa fim mai aproape de locuitorii pe care trebuie sa ii deservim si cred ca prin acest site vom reusi sa imbunatatim relatia dintre administratie si cetatean ...

 

primar Gheorghe MANTA


 

ANUNT

24.06.2019

 

Comuna Chirnogeni a publicat rezultatul final al examenului de recrutare pentru ocuparea unui post vacant. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

24.06.2019

 

Comuna Chirnogeni a publicat lista probei interviu privind examenul de recrutare pentru ocuparea unui post vacant. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

24.06.2019

 

Comuna Chirnogeni a publicat lista probei scrise privind examenul de recrutare pentru ocuparea unui post vacant. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

21.06.2019

 

Comuna Chirnogeni a publicat lista privind examenul de promovare in gradul profesional imediat superior. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

18.06.2019

 

Comuna Chirnogeni a publicat lista probei selectiei de dosare privind concursul de recrutare pentru ocuparea unui post vacant. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

12.06.2019

 

Comuna Chirnogeni a publicat lista probei selectiei de dosare pentru examenul de promovare in gradul profesional imediat superior. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

16.05.2019

 

Comuna Chirnogeni organizeaza concurs de recrutare la Compartimentul Agricol pentru functia publica de executie consilier cls. I grad profesional debutant. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

16.05.2019

 

Avand in vedere prevederile art. 64 (2) din Legea nr. 188/1999 republicata (r 2) si HG nr. 611/2008, cu modificarile si completarile ulterioare, Comuna Chirnogeni organizeaza examen de promovare in functia publica de executie in grad profesional imediat superior celui detinut anterior promovarii, pentru functia publica de executie, consilier, clasa I, grad profesional superior, la compartimentul contabilitate. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

21.01.2019

 

ANAF Constanta a publicat lista contribuabililor arondati pentru depunerea declaratiei unice din Comuna Chirnogeni. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

31.08.2018

 

Locuitorii UAT Chirnogeni pot depune pana la data de 06.12.2018 cereri pentru reconstituirea si/sau constituirea drepturilor de proprietate asupra terenurilor aferente caselor de locuit cf L213/2018. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

02.07.2018

 

ANAF Constanta a publicat lista contribuabililor arondati din Comuna Chirnogeni conform O1938/2018. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

24.05.2018

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, a publicat lista contribuabililor arondati, transmisa de ANAF. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

22.05.2018

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, a publicat un anunt privind persoanele care vor participa la instruirea ANAF pentru completarea ”Declaratiei unice privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de persoanele fizice" (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

23.02.2018

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, a publicat un anunt privind rezerva de teren arabil a comunei. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

14.11.2017

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, a publicat un anunt privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Infiintare retea distributie gaze naturale” - NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

01.11.2017

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, a publicat un anunt privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire poduri, podete si dalare canale de scurgere a apelor pluviale in loc. Plopeni” - nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

11.10.2017

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, a publicat un anunt privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire poduri, podete si dalare canale de scurgere a apelor pluviale in loc. Plopeni”. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

27.09.2017

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, a publicat un anunt privind depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Infiintare retea distributie gaze naturale”. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

10.04.2017

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, organizează:
LICITAŢIE PUBLICĂ PENTRU ÎNCHIRIERE PĂŞUNE CHIRNOGENI. (clic pentru anuntul complet)
(.pdf)

 


 

ANUNT

03.04.2017

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă publicarea raportului final al examenului pentru postul de ”Consilier grad profesional debutant clasa I compartimentul Incasare taxe si impozite. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT PUBLIC

27.03.2017

 

COMUNA CHIRNOGENI, titulara a proiectului: “ASFALTARE STRAZI IN SATUL PLOPENI, COMUNA CHIRNOGENI, JUDETUL CONSTANTA”, propus a se realiza in comuna Chirnogeni, satul Plopeni, intravilan, strada Spicului, strada Tufanelelor, strada Sperantei, strada Pietrei, strada Visinului, strada Liliacului, strada Teilor, strada Colonistilor, strada Bisericii, judetul Constanta, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare, in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului, de catre Agentia pentru Protectia Mediului Constanta: NU ESTE NECESARA EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI.
     Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului CONSTANTA, str. Unirii nr. 23, municipiul Constanta, judetul Constanta, zilnic, intre orele 09ºº - 13ºº, precum si la urmatoarea adresa de internet: www.mediu-constanta.ro.
     Publicul interesat poate inainta comentarii/observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 5 zile de la data publicarii prezentului anunt. (.pdf)

 


 

ANUNT

24.03.2017

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă publicarea listei privind selectarea dosarelor la examenul de de recrutare a personalului pentru postul de ”Consilier grad profesional debutant clasa I compartimentul Incasare taxe si impozite. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

03.03.2017

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă scoaterea la concurs a unui post de ”Consilier grad profesional debutant clasa I compartimentul Incasare taxe si impozite. (clic pentru anuntul complet) (clic pentru bibliografie) (.pdf)

 


 

ANUNT

12.12.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă depunerea solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Asfaltare strazi in satul Plopeni”. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

25.11.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă punctajul final acordat pentru ocuparea postului vacant de referent principal, compartimentul asistenta sociala si autoritate tutelara. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

25.11.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă punctajul acordat la interviul pentru ocuparea postului vacant de referent principal, compartimentul asistenta sociala si autoritate tutelara. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

25.11.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă punctajul acordat pentru lucrarea scrisa pentru ocuparea postului vacant de referent principal, compartimentul asistenta sociala si autoritate tutelara. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

16.11.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă rezultatul selectarii dosarelor de concurs pentru ocuparea functiei publice vacante de referent clasa III, grad principal. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

01.11.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă punctajul final la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar la departamentul secretariat. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

31.10.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă punctajul acordat pentru lucrarea scrisa la concursul organizat pentru ocuparea postului vacant de secretar la departamentul secretariat. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

26.10.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă rezultatul concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant contactual de secretar la Compartimentul Secretariat. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

25.10.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta organizeazã concurs conform Legii nr. 188/1999 pentru pentru ocuparea urmatoarelor functii publice de executie vacante:
-funcţia publică REFERENT, clasă III, grad principal la biroul,urbanism, disciplina in constructii si gospodarire comunala;
-funcţia publică REFERENT, clasă III, grad principal la compartimentul asistenta sociala si autoritatea tutelara. (clic pentru anuntul complet)
(.pdf)

 


 

ANUNT

08.10.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă public organizarea concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant contactual de secretar la Compartimentul Secretariat. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

28.06.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat un anunt privind rezultatul final obtinut la examenul de promovare a personalului contractual pentru functia de muncitor calificat III la Biroul, Urbanism, Diciplina si Gospodarire Comunala. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

28.06.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat un anunt privind punctajul acordat pentru lucrarea scrisa la examenul de promovare a personalului contractual pentru functia de muncitor calificat III la Biroul, Urbanism, Diciplina si Gospodarire Comunala. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

15.06.2016

 

In conformitate cu prevederile HG.286 12011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor: contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorui bugetar platit din fonduri publice, Primaria Comunei Chirnogeni organizeaza examen de promovare in grad profesional a personalului contractual ce indeplineste conditiile prevazute de lege, pe data de 29.06.2016.. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

10.05.2016

 

Comisia constituita in baza dispozitiei nr. 56/06.05.2016 in baza HG.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici modificata si completata de HG.611/2008, a constatat ca nu au fost depuse dosare pentru inscrierea la concursul pentru ocuparea functiei publice de consilier principal la compartimentul achizitii publice si integrare europeana. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

 

ANUNT

21.04.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat un anunt privind rezultatul final obtinut la concursul de recrutare pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de referent, clasa III, grad superior, compartiment incasari impozite si taxe locale. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

21.04.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat un anunt privind punctajul acordat la interviul privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de referent, clasa III, grad superior, compartiment incasari impozite si taxe locale. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

21.04.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat un anunt privind punctajul acordat pentru lucrarea scrisa la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de referent, clasa III, grad superior, compartiment incasari impozite si taxe locale. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

21.04.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat un anunt privind constatarea ca nu au fost depuse dosare pentru inscrierea la concursul pentru ocuparea functiei publice de referent superior la Biroul Urbanism, disciplina in contructii si gospodarire comunala. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

15.04.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta organizeaza concurs pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de: consilier principal - 1 post, la compartimentul achizitii publice si integrare europeana.. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

 

ANUNT

04.04.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat lista privind selectarea de dosare la concursul de recrutare pentru ocuparea unei functii publice temporar vacante. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

30.03.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat un anunt privind rezultatul final obtinut de Agavriloaiei Elena la examenul de promovare in grad profesional imediat superior. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

25.03.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat un anunt privind organizarea unui concurs conform Legii nr.188/1999 pentru ocuparea la biroul Urbanism, disciplina in constructii si gospodarire comunala a functiei publice vacante, de: Referent superior, 1 post.. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

24.03.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta a publicat lista cu functionarii publici declarati admisi la selectia de dosare privind examenul de promovare in grad profesional imediat superior. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

22.03.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta organizeazã concurs conform Legii nr. 188/1999, pentru ocuparea functiei publice temporar vacante, de Referent superior, 1 post.  (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

18.03.2016

 

COMUNA CHIRNOGENI, cu sediul in localitatea Chirnogeni, str. Primariei, nr.16 bis judetul Constanta organizeazã concurs conform Legii nr. 188/1999, pentru ocuparea functiei publice temporar vacante, de Referent superior, 1 post.  (clic pentru anuntul complet si bibliografie) (.pdf)

 


 

ANUNT

26.02.2016

 

PRIMĂRIA COMUNEI CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă organizarea concursului pentru promovarea in functia publica de executie in grad profesional imediat urmator.  (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

 

ANUNT

10.02.2016

 

PRIMĂRIA COMUNEI CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă organizarea concursului pentru promovarea in functia publica de executie in grad profesional imediat urmator.  (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

 

ANUNT IMPORTANT

15.12.2015

 

Primaria si Consiliul Local Chirnogeni organizeaza joi - 17.12.2015, orele 15,00, deschiderea oficialǎ a urmǎtoarelor obiective de interes local:


- Patinoar - centrul localitǎții Chirnogeni
- Salǎ de sport -  incinta școlii generale Chirnogeni

 


 

 

ANUNT IMPORTANT

20.04.2015

 

PRIMĂRIA COMUNEI CHIRNOGENI, a publicat Raportul final al concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de șofer II pentru deservirea microbuzului școlar privind transportul elevilor, la Biroul Urbanism, Disciplinǎ în Construcții și Gospodarire Comunalǎ.  (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

15.04.2015

 

PRIMĂRIA COMUNEI CHIRNOGENI, a publicat anuntul privind rezultatele la testul grila la concursul pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de șofer II pentru deservirea microbuzului școlar privind transportul elevilor, la Biroul Urbanism, Disciplinǎ în Construcții și Gospodarire Comunalǎ.  (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

10.04.2015

 

PRIMĂRIA COMUNEI CHIRNOGENI, a publicat procesul verbal privind rezultatele concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant de șofer II pentru deservirea microbuzului școlar privind transportul elevilor, la Biroul Urbanism, Disciplinǎ în Construcții și Gospodarire Comunalǎ.  (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

23.03.2015

 

PRIMĂRIA COMUNEI CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă public organizarea concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant contactual de șofer II pentru deservirea microbuzului școlar privind transportul elevilor, la Biroul Urbanism, Disciplinǎ în Construcții și Gospodarire Comunalǎ.  (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

23.03.2015

 

PRIMĂRIA COMUNEI CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă public organizarea concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant contactual de șofer II pentru deservirea microbuzului școlar privind transportul elevilor, la Biroul Urbanism, Disciplinǎ în Construcții și Gospodarire Comunalǎ.  (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

18.03.2015

 

PRIMĂRIA COMUNEI CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, informeaza asupra rezultatului concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant contactual de șofer II pentru deservirea microbuzului școlar privind transportul elevilor, la Biroul Urbanism, Disciplinǎ în Construcții și Gospodarire Comunalǎ, conform HG.286/23.03.2011.  (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

27.02.2015

 

PRIMĂRIA COMUNEI CHIRNOGENI, cu sediul in strada Primǎriei, nr.16 bis, Judeţul Constanta, anunţă public organizarea concursului pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post vacant contactual de șofer II pentru deservirea microbuzului școlar privind transportul elevilor, la Biroul Urbanism, Disciplinǎ în Construcții și Gospodarire Comunalǎ, conform HG.286/23.03.2011. Concursul se organizeaza cu respectarea prevederilor HG.286/23.03.2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant corespunzator functiilor contractuale, modificatǎ si completatǎ prin HG.1027/24.11.2014. (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

11.02.2015

 

COMUNA CHINOGENI, titular al proiectului: "REABILITARE SI MODERNIZARE STRAZI IN LOCALITATEA CHIRNOGENI - ETAPA I" - a fost informat ca nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

12.01.2015

 

COMUNA CHINOGENI, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de intentia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: "REABILITARE SI MODERNIZARE STRAZI IN LOCALITATEA CHIRNOGENI - ETAPA I", (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT

20.11.2014

 

Asociatia Crescatorilor de Ovine Dobrogea a solicitat UAT CHINOGENI, inregistrarea in lista asociatiilor profesionale (clic pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

21.08.2014

 

COMUNA CHINOGENI, titular al proiectului: REABILITARE DRUM COMUNAL DC 25 CREDINTA - CASICEA KM 0+000 - KM 2 +000, propus a fi realizat in localitatea Credinta, comuna Chinogeni anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Constanta: nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului. (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

06.08.2014

 

COMUNA CHINOGENI, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de intentia de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: Reabilitare Drum Comunal DC 25 (click pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

 

ANUNT IMPORTANT

30.06.2014

 

COMUNA CHINOGENI, organizeaza examen/concurs pentru promovare grad profesional superior. (click pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

 

ANUNT IMPORTANT

13.06.2014

 

COMUNA CHINOGENI, organizeaza concurs pentru recrutare in vederea ocupării pe perioada nedeterminata  a postului vacant de guard la compartimentul cultura din cadrul Primariei Chirnogeni. (click pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

22.05.2014

 

COMUNA CHINOGENI, organizeaza concurs pentru recrutare in vederea ocupării funcţiei publice de execuție vacanta de referent superior la compartimentul Impozite si Taxe din cadrul Primariei Chirnogeni. (click pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

 

ANUNT IMPORTANT

29.11.2013

 

COMUNA CHINOGENI, anunta intentia de elaborare a Planului Urbanistic Zonal (click pentru anuntul complet) (.pdf)

 


 

 

ANUNT IMPORTANT

12.12.2011

 

COMUNA CHINOGENI, titular al proiectului: REABILITARE DRUM COMUNAL DC 25 CREDINTA - CASICEA KM 0+000 - KM 2 +000, propus a fi amplasat in localitatea Credinta, comunele Chinogeni si Amzacea, intravilan si extravilan, DC 25, judetul Constanta, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Constanta: nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului. (.pdf)

 


 

ANUNT IMPORTANT

10.11.2011

 

PRIMARIA CHIRNOGENI anunta publicul interesat luarii deciziei etapei de incadrare in cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului a proiectului ”Montare CEE 200KW”.

 


 

Descarca Dispozitia primarului cu privire la nominalizarea persoanelor cu atributii de constatare si santionare respectiv asigurare permanenta - in vederea bunei desfasurari a Recensamantului din 20 - 31.10.2011 (format .pdf)

 

 


 

RECENSĂMÂNTUL POPULAŢIEI ŞI AL LOCUINŢELOR 2011

- DEMERS STATISTIC DE IMPORTANŢĂ STRATEGICĂ PENTRU ROMÂNIA -

20-31 Octombrie 2011

 

(În perioada 7-16 Mai 2011 a fost organizat un recensământ de probă)

 

Preocupările actuale ale demografiei se orientează tot mai mult spre cunoaşterea, descrierea şi analiza evoluţiei familiilor şi a gospodăriilor, ca formă esenţială a modului de convieţuire umană, suport informaţional statistic esenţial pentru construirea politicilor de dezvoltare economică şi socială a ţării.

Prin strategia elaborată cu privire la Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor ce se va desfăşura în luna octombrie 2011 se va extinde fondul de informaţii care să caracterizeze evoluţia în timp a familiilor, respectiv a gospodăriilor – componentele de bază ale convieţuirii umane.

     În acest fel vor putea fi descrise în viitor tendinţele principale ale evoluţiei familiilor şi gospodăriilor, din care să se desprindă prin studiu aspecte privind:

- fenomenul de îmbătrânire a populaţiei;

- creşterea gospodăriilor de persoane singure sau a familiilor monoparentale;

- evaluarea numărului şi structurii generaţiilor care convieţuiesc în cadrul familiei;

- structura familiilor după numărul de copii şi cel al copiilor întreţinuţi;

- componenţa familiilor după relaţiile de rudenie sau parentale;

- statutul femeilor în cadrul familiei;

- fenomenul migraţiei, în special al migraţiei temporare, la muncă în străinătate şi altele.

      În perspectiva următoarelor decenii, situaţia şi evoluţia familiilor trebuie cercetate mai complex, în multiplele lor corelaţii demografice şi social-economice, având în vedere faptul că o dezvoltare umană durabilă nu poate omite rolul pe care familia îl are şi îl va avea în evoluţia societăţii.

      Astfel de obiective, deopotrivă generoase, dar şi complexe, nu pot fi abordate fără informaţiile preţioase ale Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor, mai pregnant orientat spre asigurarea de informaţii pertinente şi foarte detaliate, care să poată fi utilizate în lucrări şi cercetări asupra unor aspecte prioritare ale dezvoltării durabile, cum sunt cele privind dezvoltarea reţelei aşezărilor umane şi ale amenajării teritoriului (inclusiv a studiilor de urbanism), cele ale aspectelor calităţii vieţii legate de condiţiile de locuit (inclusiv ale utilizării fondului unităţilor de locuit), privind fundamentarea dezvoltării construcţiilor de locuinţe şi a dotărilor edilitare necesare, cele legate de mediul ambiant.

     În plus, cerinţele prioritare ale fundamentării strategiei şi programelor de dezvoltare regională, precum şi a programelor de dezvoltare economică şi socială a unor regiuni şi zone defavorizate, vor putea fi satisfăcute prin valorificarea corespunzătoare a informaţiilor disponibile ale recensământului.

     Aceste informaţii nu pot fi obţinute decât printr-o participare şi cooperare responsabilă a tuturor locuitorilor României, prin răspunsuri oneste la întrebările recenzorilor, ştiut fiind că toate aceste informatii se bucură, în conformitate cu Legea statistică, de confidenţialitate absolută, că ele nu pot fi folosite în nici un fel de circumstanţe altfel decât în scopuri statistice.

 

(sursa www.recensamantromania.ro)

 

 


 

ANUNT IMPORTANT

11.10.2011

 

PRIMARIA CHIRNOGENI anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Realizare piste pentru biciclisti inlocalitatile Chirnogeni si Plopeni, judetul Constanta”, propusa fi amplasata in COMUNA CHIRNOGENI.

 


 

ANUNT IMPORTANT

08.08.2011

 

PRIMARIA COMUNEI CHIRNOGENI, anunta publicul interesat asupra depunerii si solicitarii de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: '''REABILITARE DRUM COMUNAL DC 25 CREDINTA - CASICEA KM O + 000 - KM 2 + 000", propus a fi realizat in localitatea Credinta, comunele Chirnogeni si Amzacea judetul Constanta. (descarca .pdf)

 

 

 

| Acasa | Localizare | Populatie | Istoric | Economie | Patrimoniu | Cont@ct |

.: vizualizare optima: 1024/768 px, IE6 sau Firefox2, flash, .pdf reader :.

2011 © Primaria comunei Chirnogeni.
   v2.0   Toate drepturile rezervate.
  .: un produs SAAR SURFACES :.