Anunturi Generale|

 Vă informăm faptul că autoritățile centrale au introdus obligativitatea pentru persoanele fizice și juridice de a declara la Primăria Comunei Chirnogeni sistemele individuale autorizate pentru colectarea și epurarea apelor uzate (bazine de colectare, cum sunt fosele septice, toalete cu bazine, etc). În baza acestor declarații Primăria Comunei Chirnogeni va alcătui un Registru de evidență al sistemelor individuale adecvate.

      Toate persoanele fizice și juridice care au pe proprietăți astfel de sisteme individuale autorizate pentru colectarea și epurarea apelor uzate trebuie să depună la Primăria Comunei Chirnogeni, până la data de 22.11.2022, un formular pe care-l vor găsi la sediul Primăriei Comunei Chirnogeni sau în Secțiunea „Formulare Tip – Compartiment Urbanism de aici.

      După completare, acesta se va transmite prin e-mail la adresa secretar@primaria-chirnogeni.ro sau se va depune la sediul Primăriei Comunei Chirnogeni – Registratură, pentru a primi un număr de înregistrare, dovadă că s-au achitat de această obligație.

      Menționăm faptul că legislația prevede amenzi între 5.000 și 10.000 lei in cazul persoanelor fizice și juridice care nu vor depune această declarație.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut